Het belang van een goede website

Een website laten maken doe je niet omdat je er als bedrijf nou eenmaal eentje moet hebben. Een écht goede website is onmisbaar als je te midden van de concurrentie wilt overleven. Daarbij geldt voor een website dat de eerste indruk telt. Is het ontwerp ingewikkeld en kan de bezoeker niet makkelijk door je website heen navigeren, dan ben je hem binnen no-time weer kwijt.
Een online-ervaring moet net zo meeslepend zijn als een goed verhaal. De content moet boeien en de bezoeker moet kunnen vinden waar hij naar zoekt. Daarnaast moet je een website zo inrichten dat je bezoeker uiteindelijk tot actie overgaat. Denk aan het aanvragen van een offerte, het maken van een afspraak of het doen van een aankoop. Dat lukt alleen als je een écht goede website laat maken die de aandacht van de bezoeker weet vast te houden.

Veiligheid van WordPress websites

Een website laten maken in WordPress, is dat eigenlijk wel veilig? Er gaan veel verhalen rond over hacks in WordPress, maar dat heeft niets te maken met het CMS. De meeste hacks zijn mogelijk omdat de hosting niet veilig is. Daarom werken we bij Printendesign voor de hosting alleen samen met betrouwbare partijen.
 
Daarnaast gebeuren hacks bij WordPress-websites vooral bij gebruik van een WordPress template. Deze templates zijn makkelijk als je met weinig kennis zelf een simpele website wilt bouwen, maar dat is natuurlijk niet hoe we bij Printendesign aan het werk gaan. Wij maken geen gebruik van standaard thema’s, maar ontwerpen al onze websites zelf en op maat.

De voordelen van het WordPress CMS

WordPress is de meest gebruikte CMS voor het bouwen van websites ter wereld. Dat is natuurlijk niet voor niets. De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos. Het maakt dus niet uit in welke branche je zit, wat je wensen zijn en hoe simpel of uitgebreid je jouw website wilt hebben. In WordPress kan het allemaal.
Daarnaast is WordPress het ideale CMS als er voor je website een koppeling met bestaande software nodig is. Omdat WordPress marktleider is, zijn softwarebedrijven eerder bereid om een koppeling mogelijk te maken. Voor die bedrijven betekent een koppeling mogelijk maken namelijk een groter bereik. Ten slotte is het WordPress CMS door de plug-in WooCommerce ook zeer geschikt om webshops mee te bouwen.

Starters pakket

999
Eenmalig kosten
Geschikt voor mobiel en tablet
5 pagina's gevuld
Geschikt voor mobiel en tablet
3 professionele foto's
Vaste sjabloon
WordPress CMS
Incl. SEO Tool
Google Analytics gekoppeld
Social media gekoppeld
3 correctieronde
Levertijd 2-3 weken
Snelle levering mogelijk voor meerprijs

Starters pakket

1799
Eenmalig kosten
Geschikt voor mobiel en tablet
10 pagina's gevuld
Geschikt voor mobiel en tablet
3 professionele foto's
Vaste sjabloon
WordPress CMS
Incl. SEO Tool
Google Analytics gekoppeld
Social media gekoppeld
5 correctieronde
Snelheidsoptimalisatie
Levertijd 4-5 weken
Snelle levering mogelijk voor meerprijs